Araç Belediyespor Süper Lig'e “merhaba” diyecek

Araç Belediyespor, Süper Ligi’ndeki ilk maçında Görele Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne yükselen Araç Belediyespor, sezona ve Süper Lig’e bugün “merhaba” diyecek. 2020-2021 sezonunda 1’inci Lig’de gösterdiği performansla Süper Lig’e yükselen Araç Belediyespor, ilk maçında Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk edecek. Araç Spor Salonu’ndaki müsabaka 12 Eylül Pazar günü(bugün) saat 14.00’da başlayacak.

Araç Belediyespor Antrenörü Fatih Muhammed İkbal, maç öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yaklaşık bir aylık çalışma sonrasında sezona başlayacağız. Federasyonun ligin başlangıç tarihi geç açıklaması ve Milli takımda görev almam dolayısıyla sezona geç başladık. 3 oyuncumuzun sakatlığı var, maça yetiştirmeye çalışacağız.”

Kadro yapılanmasıyla ilgili olarak ise İkbal şöyle konuştu: “Kısıtlı kadroyla oynayacağız. İstediğimiz transfer politikasını uygulayamadık.”

Rakip Görele Belediyesi ile ilgili ise; “Kemikleşmiş bir kadroları var. Yaklaşık 3 senedir aynı kadroyla oynuyorlar. Amacımız izleyenlere güzel maç izletmek, ligde tutunmak. Onun için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

İkbal son olarak tüm takımlar için sakatsız bir sezon temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme