Araç Belediyespor Umutlu

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor, ligin ikinci yarısında aldığı galibiyetlerle ligde kalma umutları arttırdı.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde, sezonun ilk yarısını oynadığı 9karşılaşmadan galibiyet alamadan kapatan, ikinci yarıda ise 3 galibiyetalarak 8. sıraya yükselen Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masiç,ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi.

Şu anda tek hedeflerinin Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü’yleoynayacakları maçı kazanmak olduğunu ifade eden Masiç, söz konusu maçıkazanarak ligde kalmak istediklerini kaydetti.

Masiç, oyuncularında bir istek ve motivasyonun bulunduğunu dilegetirerek, ”Yapabileceklerini gördüler. Ne kadar sağlam takımolduğumuzu gösterdiler. Sonuna kadar böyle kazanmak istiyoruz” dedi.

Takımın ligde kalıp kalmayacağının kendi ellerinde olduğunuvurgulayan Masiç, takımın psikolojik olarak rahat olduğunu bildirdi.

Yardımcı Antrenör Cengiz Kesici de takımın güzel bir ivmekazandığını belirterek, takımı daha da yukarılara taşıyacaklarını ifadeetti.

Kaynak: Ajansspor

Bakmadan Geçme