Araç Belediyespor’da Devre Arası Çalışmaları Sürüyor

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Araç Belediyespor, ligin ikinci yarısında Ankara Yenimahalle Belediyespor’la yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezonun ikinci yarısında başlayacak maçlar öncesi Atatürk  Spor Salonu’nda çalışmalarına devam eden Araç Belediyespor, ligde seri galibiyetler hedefliyor. 

Takımın yardımcı antrenörü Cengiz Kesici  yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısından umutlu olduklarını, takımın daha iyi yerlere geleceğini ümit ettiğini söyledi.  

İlk etapta, kuvvet ve teknik, taktik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kesici, " Bu hafta içerisinde bazı günlerde tek antrenman bazı günlerde çift antrenman yapacağız. Önümüzdeki hafta da Ankara’da 4 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Takımın puan cetvelindeki yerini hak etmediğini düşünüyoruz " dedi.

Kesici, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak başlamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti: " İlk maçı 5 Ocak’ta Ankara Yenimahalle Belediyespor’la deplasmanda yapacağız. Ligin ikinci yarısında 5 takım Kastamonu’ya gelecek. Buradaki maçları alıp iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Bu takım daha üst yerlerde olacak. Hedefimizden sapmış değiliz, Avrupa kupalarına gitmek için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ona göre de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Takımda belki revizyona da gidilebilir. " dedi.

Bakmadan Geçme