Araç Belediyespor'da Hedef Sürdürülebilir Başarı

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Kastamonu Araç Belediyespor’un Kulüp Başkanı Nihat Baltacı, Süper Lig’e yükselerek yakaladıkları başarıyı sürdürmek istediklerini söyledi.

Haber

Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten Baltacı, “Hentbol takımımız 6 bin nüfuslu Araç İlçesinin spordaki kaderini değiştirdi. 65 yıllık köklü bir spor kulübüyüz. Bizler yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir çalışma yaparak hentbol takımımızı başarıya taşıdık. Geçtiğimiz yıl şampiyon olduk ve Süper Lig’e çıktık. Bu başarı İlçe gençlerinin spora ilgisini arttırdı. Takımımızın yarısından fazlası öğrencidir. Hem sporu hem de eğitimi bir arada götüren bu başarılı ekiple Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde de kalıcı olmaK istiyoruz” dedi.

TRANSFERLER

Transfer çalışmalarının hocanın raporu doğrultusunda devam ettiğini belirten Başkan Baltacı, “Kaleci mevki için Aylin Küçükşengün ve Meral Kaba ile anlaştık. Sol oyun kurucu pozisyonu için Ülkü Çağlı, sol kanat Songül Gökçeğlu, pivot Büşra Karabıyıkoğlu ile sözleşme imzaladık. Sağ kanat olarak görev yapan Gülhan Civek, sağ oyun kurucu Hatice Yıldız, Nalan Yanaz, Duygu Alacaoğlu ve ismini sonra açıklayacağımız bir oyuncu ile anlaştık. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.” Şeklinde konuştu

HaberHaberHaber

Bakmadan Geçme