Araç Belediyespor’da Transfer Atağı

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor, Sırbistan’ın Zeleznicar takımından Ivana Jezdimirovic’i transfer etti.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor,Sırbistan’ın Zeleznicar takımından Ivana Jezdimirovic’i transfer etti.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde, galibiyet alamayan tek takım olanAraç Belediyespor, Sırbistan’ın Zeleznicar takımından 22 yaşındaki IvanaJezdimirovic ile düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Nihat Baltacı törende yaptığı konuşmada, antrenörNedzad Masic’in görüşleri doğrultusunda, takımın 3. yabancı sporcusunuSırbistan’dan transfer ettiklerini söyledi.

"Bu sene amacımız ligde kalmak. Bunu da başaracağız" diye konuşan Baltacı, Kastamonu halkının desteğini beklediklerini belirtti.

Antrenör Masic de iyi yabancı transferleri yaparak, iyi takım olmakistediklerini vurgulayarak, "Yeni transfer Ivana takıma adapte olduktansonra, daha iyi oynayacağız. Her pozisyonda oynayabilen bir sporcu.İnşallah, hafta sonu oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyespor maçınıkazanacağız" diye konuştu.

Genç bir takıma sahip olduklarını, bu nedenle genç yabancısporcuları transfer ettiklerinin altını çizen Masic, bu senenin uyumdönemi olduğunu ve önümüzdeki sene takımın daha iyi yerlerde olacağınıifade etti.

Ivana Jezdimirovic ise iki gündür Kastamonu’da olduğunu belirterek, takıma adaptasyon sorunu yaşamadığını kaydetti.

Bakmadan Geçme