Araç Bld.’de Transferler Başladı

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor, Orduspor’dan Rus Daria Maslova ve Ukraynalı Olesya Semenchenko’yu transfer etti.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde, sezonun ilkyarısını oynadığı 9 karşılaşmadan galibiyet alamadan kapatan AraçBelediyespor, ikinci yarı öncesinde Orduspor’dan Daria Maslova ve OlesiaSemenchenko ile düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Nihat Baltacı törende, ligin ilk yarısındaeksiklerden dolayı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, ikinci yarıda budurumu düzelteceklerini söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayan Baltacı, "Busene hedefimiz ligde kalmak. Bunda da başarılı olacağımıza eminiz.Önümüzdeki senelerde şampiyonluğa oynayacağız" diye konuştu.

Baltacı, 3’üncü yabancı transferi için Rusya ve Litvanya’dan bazıoyuncularla görüştüklerini ifade ederek, olumlu sonuçlanması durumundabiriyle sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

Maslova ve Semenchenko ile sezon sonuna kadar sözleşmeimzaladıklarını ifade eden Baltacı, performanslarına göre desözleşmeleri uzatacaklarını kaydetti.

Bakmadan Geçme