Araç’ta Galibiyet Çoşkusu

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor’un antrenörü Nedzad Masic, 27-22 galip geldikleri Ankara Gazete Yenimahalle Gençlikspor maçında 60 dakika boyunca hata yapmamak için takımının her fedakarlığı gösterdiğini söyledi.

Masic, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını anlattı.Oyuncuların kendi sahalarında güzel mücadele verdiğini ifade eden Masic, şöyle konuştu:

"Herkes çok mutlu. Bugün kızların nasıl mücadele ettiğini hepimiz gördük. Gerçekten 60 dakika hata yapmamak için takımımız her fedakarlığı gösterdi. Kazandığımız için çok mutluyuz. Özellikle maçın son 10 dakikasında çok iyi mücadele ettiler ve penaltılar çok iyiydi. Aynı mücadeleyle yola devam edeceğiz. İki maç kaldı. Önümüzdeki maçları da almaya gidiyoruz. Dolayısıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Böyle güzel bir maçın ardından, herkesi Antalya maçına bekliyorum. O maç da bizim için çok önemli. Başta yardımcı antrenörüm Cengiz Kesici başta olmak üzere, herkese ve takımıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün buraya gelerek bizi destekleyen taraftarlara da çok teşekkür ediyorum."

Bakmadan Geçme