Ardeşen, Dört Dörtlük

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde Ardeşen Gençlik Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 29-22 yenerek, rakibine karşı dört dörtlük galibiyet elde etti.

Ardeşen Gençlik Spor Kulübü, hem ligde üst üste 5. galibiyetini elde ederken, rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesini bu sezon dördüncü kez yenmeyi başardı.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u dün sahalarında 29-22 yenerek ligde üst üste 5’inci galibiyetlerini aldıklarını söyledi.

Durak,yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyespor’un güçlü ve köklü birekip olduğunu belirterek, “Deneyimli bir takımlar. Birbirlerini çok iyitanıyorlar, çok koşan ve mücadeleci oyuncuları var. Biz de taktikçalışmalarımızı ona göre yaptık. Rakibimiz karşısında ilk yarıdazorlandık ve devreyi 14-14’lük beraberlikle bitirdik” dedi.

İkinciyarıda kendilerini toparladıklarını ifade eden Durak, “Oyunda üstünlüğüele geçirerek maçtan 29-22 galip ayrıldık. Böylece Süper Lig’de üstüste 5’inci galibiyetimizi almış olduk. İkinci devrenin bu ilk maçındagalip gelmekten dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Türkiye Kupası’nda da yollarında devam ettiklerini vurgulayan Durak, şunları söyledi:

“Salıgünü deplasmanda Çankaya Belediyesi ANKA ile kupada karşılaşacağız.İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız bu galibiyet, TürkiyeKupası maçı öncesi moral ve motivasyon açısından iyi oldu. Her şeyistediğimiz gibi gidiyor. Ligin yeni bir takımı olarak 5 maç üst üstekazanmak bize gelecek adına da umut verdi. Lig ve kupada hedeflerimizdoğrultusunda ilerliyoruz.”

 

Bakmadan Geçme