Ardeşen Gençlikten Onursal Başkan'a Ziyaret!

Ardeşen GSK'nın Yeni ve Eski Transferleri, Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu'nu Ardeşen Özel İdaresindeki Makamında Ziyaret Etti.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK)’nün Eski Transferlerinden Serpil Değermenci, Mehtap Gençoğlu ile Derya Zengin, Yeni Transferlerinden İse İlke Şen, Rüvayda Halıcı, Neslihan Yakupoğlu, Buket Keskin İle Jelena Pirsl Kulüp Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlunu Makamında Ziyaret Ettiler.

Haber
 

Ziyaretten ötürü duyduğu Memnuniyeti dile getiren Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, ziyaretçilerine yönelik yaptığı açıklama da, “Ardeşen GSK Süper Lig’de ilk deneyimini yaşayacak olsa da yönetim olarak tamamen Avrupa Şampiyonalarına kendimizi hazırladık. Tamamen aile ortamı içerisinde büyük bir sevgi ruhu oluşturarak takımımızı Avrupa sahnesine çıkarmayı ve hem Rize’mizi hem de ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Bu isteğimizi de siz değerli ve yetenekli sporcularımızla gerçekleştireceğimize inancımız sonsuzdur.” Dedi.
 

Haber
 

Transferler adına bir konuşma yapan 2. Kaptan Serpil Değermenci ise, Yönetimin destekleri sayesinde süper lig kapısını aştıklarını ve Rize ekibi Ardeşen GSK’yı en üstlere taşıdıklarını ifade ederek, “Ardeşen Hentbol’da daha da büyük başarılara imza atacak. Hem güçlü bir yönetimimiz hem de bizi seven bir taraftarımız var. Bu güç ve sevgi sayesinde gelemeyeceğimiz yer yoktur.” Dedi.
 

Ziyaret, verilen ikramların ardından son buldu.
 

Kaynak : ÖMER FARUK ZENGİNAL

Bakmadan Geçme