Ardeşen Gsk , 2.Devre Hazırlıklarına Başladı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü , 2.Devre Hazırlıklarına Başladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Ligi Temsilcilerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), 2.devre hazırlıklarına 1 haftalık iznin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren hentbolcuların zinde ve morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak, iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planladıklarını, ikinci yarıya iddialı girmek istediklerini belirtti. Durak, "Devre arasında takımdaki eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız. İkinci yarıda takımımız daha güçlü ve iyi bir motivasyonla başlayacak. Amacımız maça gelen hentbol severlere seyir zevki yüksek bir takım izletmek. İyi oyunla birlikte puanlar da kendiliğinden gelecektir" dedi.

Talihsiz bir şekilde Türkiye Kupasından elendiklerini ifade eden Durak, "Yolumuza artık Lig ve Avrupa ligi olmak üzere iki kulvarda devam edeceğiz. Lig de hedefimiz ilk üç içerisinde yer alarak ligi tamamlamak olacak. Avrupa’daki rakibimiz ise çok güçlü, imkanlarımızı zorlayarak Avrupa’da tur şansı arayacağız. Dediğim gibi, rakibimiz çok güçlü ve tur şansımız da çok zor" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme