Ardeşen GSK, Araç Belediyesi Maçına Hazır

Bayram Tatili, Milli Takım ve Gençler Ligi Münasebeti İle 1 Aylık Tatile Giren Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi, Bu Hafta Sonu Yapılacak Olan Karşılaşmalarla Başlayacak

Rize Temsilcisi Ardeşen GSK İse 3 Kasım Pazar Günü, Deplasman’da Kastamonu Araç Belediyespor’a Konuk Olacak!

 

Ardeşen GSK Yara Saracak!

 

Lige 3 Galibiyetle Başlayarak 6 Puan Toplayan, Ancak 4. HaftaDeplasman’da Çankaya Belediyespor’a Karşısında   Tek Sayı Farkla Mağlup Olarak Yara Alan Ardeşen GSK, KastamonuAraç Belediyespor’u Mağlup Ederek Yara Sarmayı Hedefliyor.

 

Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak Gözetimin de Çalışmalarını AralıksızBir Şekilde Sürdüren Bordo-Beyazlılar, 3 Kasım 2013 Pazar Günü AraçDeplasmanından Galibiyetle Ayrılmanın Hesaplarını Yapıyor.

Zor Bir Deplasman Bizi Bekliyor!

Çalışmalar Hakkında Açıklamalarda Bulunan Teknik Direktör Hüsnü KemalDurak, “Lige 3 Galibiyetle Başlamanın Sevincini Yaşarken, ÇankayaBelediyespor Karşısında Hiç de Beklemediğimiz Bir Mağlubiyet Aldık. BuMağlubiyet Bizleri Üzdü, Ancak Biz Yolumuza Bardağın Boş Tarafını daHesap Ederek Devam Ediyoruz. Bazen Alınan Tek Bir Galibiyet, OnlarcaMağlubiyetten Önemlidir. Gerek Teknik Ekibim, Gerekse Sporcularım OlarakDersimizi Aldık ve Çalışmalarımıza O Yönde Devam Ettik. Bu MağlubiyetiBir Yas Olarak Değil, Bir Şans Olarak Değerlendireceğimize İnancım Tam.Kastamonu Araç Deplasmanı, Çok Zor Geçecek. Ama Kazanmak İçin ElimizdenGeleni Yapacağız.” Dedi.

Bakmadan Geçme