Ardeşen GSK Avrupa’lı

Maltepe Belediyespor’u 31 – 22 yenen Ardeşen GSK, önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları’nda mücadele etmeye hak kazandı.

Hentbol ‘de Avrupa Kupalarınakatılacak olan takımlarınbelirleneceği Play-Off 1. Tur karşılaşmasının3. maçında kendi saha veseyircisi önünde Maltepe Belediyespor’uağırlayan Ardeşen GSKkarşılaşmadan 31-22 galip ayrıldı.

Karadeniz temsilcisi bu sonuçla Süper Lig’deki ilk sezonunda Avrupa Challenge kupasına katılmaya da hak kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen MYO Spor Salonunda Oynanan Karşılaşmanın İlk Yarısı ise 15-9 Ardeşen GSK tamamlandı.

 Geçen hafta sonu deplasman dakonuk olduğu Maltepe Belediyespor’a 26-25 mağlup olan Ardeşen GSK,Perşembe günü ise 26-24 galip gelerek seriyi 1-1 yapmıştı. Ardeşen GSKbugün aldığı son galibiyet ile seriyi 2-1’le üstün tamamlayarak Avrupa Challenge kupasına adını yazdırarak Rize’ye büyük bir gurur yaşattı.

TARİFİ İMKANSIZ TARAFTAR DESTEĞİ!

Hentbol tarihinde, taraftar topluluğu ile rekor üstüne rekor kıranArdeşen GSK, bu karşılaşmadan da taraftarın büyük desteğini gördü. 5 bindolayında taraftarız izlediği karşılaşmayı, ArdeşenKaymakamı İlyas Memiş, Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem, Rize İl GenelMeclis Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan,Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Fındıklı Belediye Başkanı AdnanÖzbalaban,Ardeşen GSK BaşkanıRauf Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Maltepe BSK Başkanı Fazlı Zorlu veYöneticileri ile çok sayıda davetli izledi.
 

Salon: Ardeşen Meslek Yüksek Okulu

Hakemler:Abdullah Özdeniz, Okan Yurt

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü: Jelena (Serpil),Yasemin 2, Rüveyda 1, Neslihan 3, Mesude 2, Buket 6, İlke 11, Mehtap 5, Gamze, Tülay 1, Çidem, Fatma

Maltepe Belediyesi: Mihaela (Merve Toker),Esra Önal 3, Sıdıka 2, Çiğdem 4,   Asiye 6, Derya 5,  Fatma 2, Özge,  Esra Çolak

İlk yarı: 15-9( Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü lehine)

İki dakika cezası alanlar: Rüveyda (Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü), Fatma (Maltepe Belediyesi)

 

Bakmadan Geçme