Ardeşen GSK, Cumhurbaşkanı ile buluştu

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de, Rize-Ardeşen Gençlikspor (GSK) ile buluştu.

Toplu açılış töreni için memleketi Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliği ziyareti sırasında, Hentbol Kadınlar Süper Lig ekibi Ardeşen GSK’nın Yönetim Kurulu, Teknik Ekip ve Sporcularıyla Buluştu.

Haber

Valilik programı sırasında, Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, As Başkan Şaban Ali Biberoğlu, Kulüp Müdürü Ziya Özatmaca ve Antrenör Şevki Demiroğlu ile bazı sporcularla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen sezon yapılan görüşmenin ardından takımdaki son durumu hakkında kulüp başkanı Oğuz’dan bilgi aldı.

Takımın son durumu hakkında geniş bilgi alan ve sezon sürecini dinleyen Erdoğan, bu sezon Avrupa’da yaşadıkları talihsiz elenme ile ilgili de tesellide bulunarak, “Bir dahaki sefere inşallah’’ ifadesiyle manevi desteğini ilan etti.

Haber

Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz ve yönetim kurulu ise, Yeni sezon da Avrupa’da ve ülkemizde kupalar kazanmak için mücadele sözü verdi.

Erdoğan daha sonra sporcularla bir süre sohbet ettikten sonra, görüşmede yer alan Spor Bakanı Kılıç ile Milletvekillerine takımla ilgili sorular yönelterek, ‘Bu işin takipçisi ve destekçisi olalım. Halkıyla bütünleşmeyi başarmış, her koşulda hedefi arzulayan ve bayanlarımızın oluşturduğu bir takımın başarılı olması için elimizden geleni yapalım. Ayrıca, halkımıza da kızlarımıza sahip çıktığı için ayrıca kutluyorum. Bir diğer husus ise, Rize gibi bir ilde 450 alt yapı sporcusuna sahip bir kulübün olması beni ayrıca mutlu etti. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, sporla yoğrulması çok önemli bir başarıdır. Biz büyüklerin çocuklarla iletişime geçebilmesinde en önemli adım spordur. Ardeşen Gençlikspor ise bunu iyi bir şekilde başarmıştır.” İfadelerini kullandı.

Görüşme de ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Vekili ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin de hazır bulundu.

Bakmadan Geçme