Ardeşen GSK destan yazmak istiyor

Geçtiğimiz haftasonu tamamlanan Kadınlar Süper Liginin ardından ligin şampiyonunu belirleyecek olan Play-Off turu başlıyor.

Normal ligi ilk 6 içerisinde bitiren takımların, 2 grup halinde mücadele edeceği Play-Off turunda Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, son şampiyon Muratpaşa Belediyespor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor’la aynı grupta (2.grup) yer alıyor.

5 Nisan Pazar günü, 16:30’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda İzmir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, telafisi olmayan bir sürece girdiklerini ifade ederek, “Artık önümüzdeki kolay maç yok. Her maç hedef, her maç final değerinde. O açıdan maçlarımıza bu düşünceyle çıkacağız. Her takım da muhtemelen bu düşünceyle çıkacaktır. O açından bu süreç içerisinde sporcularımızdan, teknik ekibe, yönetimden taraftara en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Bu süreçte sporcularımız kadar taraftarımıza da büyük işler düşüyor. Geri dönüşü ve telafisi olmayan yeni bir sayfada, destanlar yazmak için Rize’ye, Ardeşen’e kupa kazandırmak için çok istekliyiz” dedi.

Bakmadan Geçme