Ardeşen GSK Gönül Desteği Topluyor!

Bu Yıl Süper Lig'de Mücadele Edecek Olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Hentbol Takımının, Yönetim Kurulu ve Sporcuları Ardeşen'deki Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Ederek Gönül Desteği İstedi.

 

Sırasıyla, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar OdasıBaşkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı RecepŞeremet, Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu ve Nakliyeciler KooperatifiBaşkanı Muhammet Yenilmez’i ziyaret eden Türkiye Hentbol Federasyonu(THF) Kadınlar Süper Lig Temsilcisi Ardeşen GSK Kulüp Başkanı SultanRauf Oğuz ile Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Yönetim Kurulu ÜyeleriHakan Gültekin, Ali Biberoğlu, Sacettin Hacışahinoğlu, Ziya Özatmaca veSporcular Serpil Değermenci, İlke Şen ile Gamze Haşimoğlu gönül desteğiistediler.

 

Türkiye’nin 5 büyük ilinin Hentbol Süper Lig’inde temsilcisibulunduğunu anımsatan Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Biz de Rizeili olarak süper lig’e yükselen tek taşra takımı olma özelliği ile busezon mücadele edeceğiz ve taşranın gücünü ortaya koyacağız. İç ve dıştransferde sorunsuz bir dönemi geride bıraktık. Artık Eylül ayındabaşlayacak olan lig’e hazırlanıyoruz.” Dedi.

 

Aynı zamanda Ardeşen GSK’nın yönetim kurulu üyesi olan Rize İl GenelMeclis Başkanı Hakan Gültekin ise Ardeşen GSK’ya her kesimin sahipçıktığını ifade ederek, “Ardeşen’de Ardeşen GSK ve Üniversite söz konusuolunca her kesim görüşünü bir tarafa bırakarak hareket ediyor. Böyleolunca da başarı kaçınılmaz oluyor. Sporcularımız saha da bizler isediğer alanlarda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu durum inşallah diğerkonularda da kendini gösterir ve Ardeşen her konuda başarılı olur dahakettiği yerlere ulaşır.” Dedi.

Kaynak: Ömer Faruk Zenginal / Ardeşen

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Bakmadan Geçme