Ardeşen GSK Hazır

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Önce İzmir’de Türkiye Kupası Karşılaşması, Ardından İstanbul’da Lig Karşılaşması Yapacak.

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig temsilcisiArdeşen GSK, Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasının 1.Tur ilk maçında 35-30 yendiği İzmir Büyükşehir Belediyespor’a rövnş için , ardından da  İstanbul Üsküdar Belediyespor’a Ligin 5.hafta müsabakası için konuk olacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ardeşen GSKBaşkanı Sultan Rauf Oğuz, "Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasının ilkkarşılaşmasında kendi evimiz ve seyircimiz önünde 35-30 gibi 5 sayılıkfarkla mağlup ettiğimiz İzmir Büyükşehir Belediyespor’la yapacağımızrövanş karşılaşmasına çıkacağız. Karşılaşma 31 Ekim 2012 Çarşamba günüsaat 14:00’da İzmir Celal Atik Spor Salonunda oynanacak. Daha önce hemlig karşılaşmasında hem de kupa karşılaşmasında mağlup ettiğimizrakibimizi bir kez daha mağlup ederek Türkiye Kupasında tur atlayarakiddiamızı sürdürmek istiyoruz. Burada oynayacağımız karşılaşmadaİzmir’de yaşayan hemşerilerimizden destek bekliyoruz." dedi.

İstanbul’da Üsküdar Belediyespor’a Konuk Olacağız!

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Liginin 5. haftasında deplasmandaÜsküdar Belediyespor’a konuk olacaklarını anımsatan Oğuz, "Buradayaşayan hemşerilerimiz ve taraftarımızla deplasmanı kendi evimizeçevirmek istiyoruz. Karşımızdakinin çok güçlü bir takım olduğu vekarşılaşmanın çok zor geçeceğini biliyoruz. Biz de bunu bilerekoynayacağız. Bu vesile ile İstanbul da yaşayan bütün taraftarlarımızıbizi desteklemeye davet ediyoruz. Rize’de yaşayan hemşerilerimizkarşılaşmaya gelemeseler dahi İstanbul’da yaşayan yakınlarına vedostlarına bu karşılaşmaya gitmeleri hususunda çağrıda bulunmalarınıistiyoruz. Karşılaşma 04 Kasım 2012 Pazar Günü saat 14:00’da HaldunAlagaş Spor Kompleksi (Yaman Evler Mh., 34768 Ümraniye/İstanbul )oynanacak." dedi.

Kaynak : Ardeşen GSK

Bakmadan Geçme