Ardeşen GSK “RENK” katmaya devam ediyor

Kadınkar Süper lig lideri Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesine destek vermek için Ardeşen'de öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katılarak projeye renk kattılar.

Ardeşen Türk Telekom Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Hakan Bozkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine Ardeşen GSK’lı sporcular ile birlikte Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, Antrenörler Ali İhsan Tekin, Mehtap Gençoğlu ile Osman Nuri Yazıcı katıldı.

Haber

Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Milli Eğitim Müdürü Reşat Yazar, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting As Başkanı Fikret Yardımcı, İstanbul Ardeşenliler Derneği Başkanı Âdem Akbeniz de etkiliğe katılarak destek verdi.

Öğrencilerle bir araya gelerek yarım saat boyunca kitap okuyan Ardeşen GSK sporcuları, daha sonra öğrencilerle sohbet ederek kaynaştı.

Haber

Ardeşen GSK yönetim, teknik ekip ve sporculara desteklerinden ötürü teşekkür eden Kaymakam Yılmaz, sadece salonda spor yapan bir kulüpten çok, bu ve buna benzer bir çok organizasyonda yer alarak örnek bir duruş sergilendiğini ifade etti.

Ardeşen GSK’ya şampiyonuk yolunda başarılar dileyen Yılmaz, “Halkıyla bütünleşmeyi başaran bu takım inanıyorum ki halkının desteği ile şampiyonluğa koşacaktır.” İfadelerini kullandı.

Haber

Türk Telekom Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Hakan Bozkan ise desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek Ardeşen GSK takım kaptanı Jelena Pirsl’a el çizimi yöresel tablo hediye etti.




Bakmadan Geçme