Ardeşen GSK, Sezonu Açıyor!

THF Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Ardeşen GSK, Sezon Açılışı İçin Gün Sayıyor.

Bu sezon da Süper Lig’de ve Avrupa’daMücadele Edecek Olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), RamazanAyının sona Ermesiyle birlikte Sezonu Açıyor.

Konuylaİlgili Konuşan Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “Yurt Dışındanve Yurt İçinden Mevcut Kadromuzda Kalan İsimler İle Yeni AnlaşmayaVardığımız İsimler Bugün İtibari İle Ardeşen’e Gelmeye Başladı. ÇarşambaAkşamı Kadro Tam Anlamıyla Toplanmış Olacak. Teknik Direktörümüz HikmetVurgun ve Yardımcıları Şevki Demiroğlu ile Osman Nuri Yazıcı, ÇarşambaAkşamı Takımın Başında Yer Alacak. Teknik Ekibimizin ProgramıKapsamında, İlk Buluşma da Kadroda Kalan Mevcut İsimler İle Yeni DahilOlan İsimlerin Tanışması ve Kaynaşması Amaçlanıyor. Ardeşen GSK’nın YeniSezonu, Türk ve Avrupa Hentbolüne, Ülkemize, İlimize ve İlçemizeHayırlar ve Güzellikler Getirsin.” Dedi.

İmzalar ve Yeni Sporcular Ne Zaman Açıklanacak?

Yönetim, Teknik Ekip ve Sporcuların Bir Araya Gelerek Küçük BirDeğerlendirme Yapacaklarını İfade Eden Zenginal, İmzaların da ÖnümüzdekiGünlerde Atılarak Kadroda Kalan ve Kadroya Yeni Dahil Olan İsimlerinAçıklanacağını da Sözlerine Ekledi.

Ardeşen GSK Resmi Site

Bakmadan Geçme