Ardeşen GSK, yeni sezona “Merhaba” dedi

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), sezon açılışını Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı, Tunca Vadisi tabiat parkı içerisinde bulunan Dere Mezra'da gerçekleştirdi.

HENTBOLHABER.NET – Teknik Direktör Hikmet Vurgun gözetiminde kamp programını uygulayan Dişi Atmacalar, uyum süreci ile birlikte kondisyon depoluyor.

Takım kaptanı Perihan Topaloğlu, Neslihan Yakupoğlu, Jelena Pirsl, Yaroslava Burlachenko ile yeni transferler Nataliya Jankoviç, Tea Grubisic, Yuliya Andriychuk, Tamara Georgijev, Kristina Graovac, Neslihan Çalışkan, Duygu Sakallı, Gamze Haşimoğlu kampa ilk gün itibariyle katılırken, Üniversite Oyunları yüzünden ülkesinde bulunan Tanja Vuckoviç kampa geç katıldı.

Haber

Teknik Direktör Hikmet Vurgun, “Zorlu 3 kulvarda mücadele edecekleri yeni sezon öncesi, ilk etapta uyun sürecini sağlıklı bir şekilde yapmak, aynı zamanda da kondisyon depolamak adına kamp programımızın ilk etabı için şehrimizin turistik bölgelerinden Tunca Vadisini tercih ettik. Kamp sürecimiz çok olumlu bir şekilde ilerliyor. Hafta ortasına kadar burada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ardından 3 günlük top idmanı yapacağız. Daha sonra da ikinci kamp programımızı uygulamak için Erzurum’a gideceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme