Ardeşen GSK’da Hedef Kupa veya Kupalar!

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nde (GSK), Devre Arası Tatili Bitti.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Ardeşen GSK, ikinci devre hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Hikmet Vurgun ve Antrenör Şevki Demiroğlu gözetiminde hazırlıklarına başlayan Dişi Atmacalar, günde çift idmanla ikinci devreye hazırlanıyor.

Sabah Saatlerinde Ardeşen Vali Erdal Ata stadında yaptığı koşu antrenmanıyla güç depolayan Bordo-Beyazlılar Akşam da top antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü.

PERDEYİ KUPA’DA AÇACAK!
Dişi Atmacalar İkinci devre maçları başlamadan önce Türkiye Kupasında sahne alacak. Bayanlar Türkiye Kupası D Grubunda yer alan Ardeşen gSK, Ankara’daki Cebeci Yaşar Sevim Spor Salonunda 10 Ocak 2015 Cumartesi Gayesporla, 11 Ocak 2015 Pazar günü ise 1907 Kanaryaspor ile karşılaşacak.

LİGE DEPLASMAN DA BAŞLAYACAK
Bordo-Beyazlılar ikinci devrenin ilk maçına ise Kastamonu deplasmanında çıkacak. 17 Ocak 2015 Cumrtesi günü Kastamonu Belediyespor’la karşılaşacak olan Dişi Atmacalar, 2. ve 3. Maçı Kendi evinde Bursagücüspor ve Muratpaşa Belediyespor’la yapacak.

AVRUPA PERDESİ ŞUBATTA AÇILACAK!
Avrupa Kupasında adını ilk 16’ya yazdıran Ardeşen GSK, Şubat ayının ilk haftasında ilk 8’e girebilmek için mücadele edecek. Tura kesin gözüyle bakılırken, Ardeşen’de asıl hedef Avrupa’da final.

ARDEŞEN’E KUPA VEYA KUPALAR GELECEK!
Teknik Direktör Hikmet Vurgun, Ardeşen GSK’nın Türkiye Ligindeki her rakibi yenebilecek bir güçte olduğunu ifade ederek, “Buna bizler inanıyoruz. Sporcularımız da her takımı yenebilecek güçte olduklarını biliyor. İlk devre sakatlıklarımızın verdiği eksiklikle sadece tek maç kaybettik. İkinci devre maç kaybetmeden normal ligi lider tamamlamak istiyoruz. Play-Off’larda ise sonuna kadar mücadele edip Kupayı Ardeşen’e getirmek istiyoruz. Türkiye Kupası ve Avrupa Kupasında da hedefimiz Final.” Dedi.

Bakmadan Geçme