Ardeşen GSK'da Sezon Açılış Toplantısı Yapıldı!

Bu Yıl Kadınlar Süper Liginde Mücadele edecek Olan Ardeşen GSK'da Sezon Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi.


 

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz Başkanlığında Gerçekleştirilen Toplantı Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Yapıldı.

 

Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Yönetim KuruluÜyesi Ziya Özatmaca, Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak, Antrenör ŞevkiDemiroğlu, Genel Koordinatör Osman Nuri Yazıcı, Basın ve Halklaİlişkiler Sorumlusu Ömer Faruk Zenginal ile Oyuncuların KatıldığıToplantıda Genel Durum Değerlendirmesi Yapıldı.

 

Burada konuşan Başkan Sultan Rauf Oğuz, “TürkiyeHentbol Federasyonu 2012-2013 Süper Lig Sezonunun hayırlı olmasını,kazasız, belasız, huzur dolu geçmesini diliyorum. Yönetimimiz, teknikekibimiz, eski ve yeni oyuncularımız başarıya koşmak için hazır.Umuyorum ki, geçen yıl elde ettiğimiz başarıyı bu yıl da elde edeceğiz.Geçen yıl Süper Lig’i hedefleyen ve hedefine emin adımlarla ilerleyipulaşan bir takım ruhu ile bu yıl ise Avrupa’yı hedefleyen bir takımolarak hedefimize emin adımlarla yürüyüp ulaşacağız.” Dedi.

 

Onursal başkan Dursun Yaşaroğlu ise, Teknik veoyuncu anlamında büyük transferler gerçekleştirdiklerini anımsatarak.Çalışmalarımız takımımızın daha da güç kazanması için. Biz yerinde kalandeğil, sürekli başarıya koşan bir takım ruhu ile hareket ediyoruz. Budüşünceyle hareket ettiğimiz müddetçe de başarının bizi kovalayacağındaneminim.” Dedi.

 

Teknik direktör Hüsnü Kemal Durak, “Ardeşen GSKgibi heyecan dolu bir yapı içerisinde olmaktan mutluyum. Şahsım vesporcularım adına yönetime çok teşekkür ediyorum ki bize bu heyecanıyaşattığı için. 32 yıldır hentbol camiası içerisinde olmama rağmen,bugün duyduğum heyecanı daha önce duyamadım. Süper lig gerçekten kolaydeğil. Ama başarı kazandırmak için katkımız olacak. Takımda eski ve yenitransferlerin oluşturduğu yeni bir tablo var ve bu tablodaki uyum,kaynaşma, teknik ve taktik çok güzel. Erzurum da yapacağımız kampta dadaha güzel bir tablo yakalayacağız. Sporcularımıza güveniyorum fakat,daha da güçlü bir takım olabilmemiz için belki 1 yada 2 yeni transferledaha gücümüze güç katabiliriz. Bunu zaman gösterecek. Ardeşen’deözellikle saha ve seyirci avantajı var. Bu avantajı da çok iyikullanmalıyız. Ben gerçekten çok heyecanlıyım. Yönetimde ve ekiptekiistek ve arzu beni çok mutlu ediyor. Bu sezon bu mutluluk ve birliktelikile sağlıklı bir sezon geçirmemizi diliyorum.” Dedi.

 

Geçtiğimiz yıl Romanya’nın Universitatea NeptunConstanta takımında top taşıyan yeni transfer İlke Şen ise, “Çok güzelbir ortamla karşılaştık. Geçen sezon Ardeşen GSK takım olarak çok güzelbir iş başardı ve süper lig’e yükseldi. Şimdi biz de kendilerine destekolmak için buraya geldik ve bu takımın bir parçası olduk. İnşallah katkısağlayacağız. Allah utandırmasın ve hepimize hayırlı uğurlu olsun.”Dedi.

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 

Haber

 Kaynak: Ardeşen GSK

Bakmadan Geçme