Ardeşen GSK’da sezonun son fotoğrafı…

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü sezonu samimi bir yemek toplantısı ile kapadı.

HENTBOLHABER.NET / ARDEŞEN – THF Kadınlar Süper Ligi’ni 3. sırada tamamlayan, Spor Toto Türkiye Kupası’nda yarı final, EHF Challenge Kupası’nda ise çeyrek final oynayan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü sezonu kapadı.

Dün Ardeşen’de düzenlenen yemekğe oyuncular, Teknik Direktör Yrd. Doç. Dr. Hikmet Vurgun, Yardımcı Antrenör Şevki Demiroğlu, Menajer Osman Nuri Yazıcı, Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Zenginal, As Başkan Şaban Ali Biberoğlu, Kulüp Müdürü Ziya Özatmaca, Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz ve Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu katıldı.

Burada konuşan Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, lige büyük hedeflerle başladıklarını ancak sezon başında ortasında yaşanan ağır sakatlıklar nedeniyle hedefe ulaşamadıklarını belirtti. Oğuz; “Büyük umutlarla çıktığımız bir yoldu ancak bazı engeller var ki onlarla karşılaşınca hedefe ulaşamıyorsunuz. Hepsi birbirinden değerli sporcularımızın yaşadığı sakatlıklar, talihsiz yenilgileri de beraberinde getirdi. Ancak sezon sonuna var güçleriyle ve disiplinle mücadele eden değerli sporcularımız bizleri gururlandırdılar. Sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

TARAFTARA MESAJ
Ardeşen taraftarına da mesaj veren Başkan Oğuz; “Rize’miz ve ülkemiz artık Ardeşen GSK’dan başarı, kupalar bekliyor. Biz önümüzdeki sezon yine Rize’mize layık bir kadro kurarak yolumuza devam edeceğiz. Hemen her maç salonumuzu hınca hınç dolduran koca yürekli taraftarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Başkan Oğuz, sezonun tamamlanmasıyla birlikte transfer çalışmalarına da başladıklarını ifade ederek, “İlk etapta iç transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız. Gelecek sezon için çok iyi bir kadro kuracağız” dedi.

Bakmadan Geçme