Ardeşen Gsk’dan Gövde Gösterisi

Ardeşen Gsk, En Büyük İtici Gücü, En Büyük Destekçisi Taraftarı ile Buluştu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda sezonun açılışında taratarı ile buluşan Ardeşen Gsk, gövde gösterisi yaptı.

İlk başta Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü 4yabancı, 9 yerli toplam 13 sporcu ile sözleşme imzaladı. Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı salonundaki imza törenine kulüp başkanıRauf Oğuz, başkanvekili Dursun Yaşaroğlu, asbaşkan Ali Biberoğlu,antrenör Hikmet Vurgun, ile iç transferde sözleşme imzalanan PerihanTopaloğlu, Neslihan Yakupoğlu, Kübra Şen, Mehtap Gençoğlu ile OlgaVaschuk ve Jelena Pirsl, yeni transferler, Karadağlı milli oyuncu SandraNikçeviç, Çankaya Belediyespor’dan Ukraynalı Burlachenko Yaroslava,İzmir Büyükşehir Belediye Spor’dan Aslı İskit, Berna Zor, ÖzlemSürek, Konak Belediyespor’dan Duygu Özakaydın ve ÜsküdarBelediyespor’dan Fatmagül Sakızcan katıldı.

İmza törenininardından açıklama yapan kulüp başkanı Oğuz, yeni bir kadro kurduklarınıbelirterek, "Geçen sezon bu takımın Avrupa’da ve ligde adından sözetmesinde sporcularımızın ve taraftarımızın büyük emeği var. 2014-2015sezonunda Hentbol Bayanlar Süper Lig, Türkiye Kupası ve EHF ChallengeKupasında mücadele edeceğiz. Üç kupayı da hedeflerimiz arasındagörüyoruz ama en azından bir tanesini evimize getirmek istiyoruz. Bununiçin iyi bir kadro oluşturduk. Hocamıza ve sporcularımıza güveniyoruz"dedi.

DİŞİ ATMACALARDA HEDEF AVRUPA

mza töreninin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ArdeşenMeslek Yüksek Okulu Spor Salonunda sezonun açılışı yapıldı. Yaklaşık 500taraftarın da katıldığı sezon açılışında sporcular tek tek tanıtıldı.Ardından yeni transferler ile geçen sezon takımda yer alan sporculararasında 7 metre yarışı yapıldı. Yedi metre atışını yeni transferler 3-2kazandı.

Antrenör Hikmet Vurgun, çok önemli hedeflerle sezonabaşladıklarını vurgulayarak, "İyi bir kadroya sahibiz. Başbakan RecepTayyip Erdoğan’ın bu takımdan Avrupa’da başarı beklentisi var.Taraftarımız takımına güveniyor, sahip çıkıyor. İnşallah güvenenlerinyüzünü kara çıkartmayız. Bu takım artık üzerine koyarak ilerleyecektir"diye konuştu.

 Takım kaptanı Perihan Topaloğlu ise geçen sezonbaşarıda pay sahibi olan sporculara teşekkür ederken, yeni transferlerlebu sezon daha başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Haber
 

Haber

Bakmadan Geçme