Ardeşen GSK'dan Rektör Arif Yılmaz'a Ziyaret!

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör'ü Prof. Dr. Arif Yılmaz'a Bir Ziyaret Gerçekleştirildi.

Rektörlük Makamında Gerçekleştirilen Ziyarete,Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, İl Genel Meclis Üyesi Hakan Gültekin ileKulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Biberoğlu, Sacettin Hacışahinoğlu,Antrenör Şevki Demiroğlu ile Oyuncular Serpil Değermenci ve YaseminÇiçek Katıldı.
 

Haber

Burada konuşan Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz Rektör Yılmaz’a Yönelik yaptığı açıklamada, “SüperLig başarımızı sizlerle paylaşmak istedik. Rize’ye süper lig sevinciniyaşatan bayan sporcularımızla siz değerli rektörümüzü ziyaret etmekistedik. Yola çıktık. Süper lig de inşallah Rize’mize yakışır bir sezongeçirmeyi umut ediyoruz.   Biz kendi enerjimizle mevcut kaynaklarıharekete geçirmek için yola çıktık. Diğer ilçelere ve bölgemize örnekolacak bir çalışmayla sizin de desteklerinizle kızlarımızı spor alanındabir basamak daha yukarı çıkarmayı hedefliyoruz.” Dedi.

Rektör Yılmaz ise Burada Yaptığı Açıklama da Ziyaretten Ötürü Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek, “Öncelikleteşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Şampiyon oldunuz ve süper lig deRize’mizi temsil edeceksiniz.  İmkânlarınıza göre büyük bir işbaşardınız. Başarılarınızın bundan sonra da devam etmesini diliyorum.Üniversitemiz olarak imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeyehazırım. Yapılan iş Rize adına çok güzel bir iş. Süper lig de hiçtakımımız yoktu. Sayeniz de bunu da yaşadık.” Dedi.
 

Haber

İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin de, Ardeşen GSK’nın BaşarısınıBaşbakan Erdoğan ve Bakanlarla Paylaştıklarını ve Rize’nin süper lig debir takımı olduğunu duyduklarında çok şaşırdıklarını ve keyifaldıklarını anımsatarak, “Türkiye’de spor denince 4 büyük alanvar. Futbol, Basketbol, Voleybol ve Hentbol. Rize’miz de hentbolu seçtive süper lig’e yükseldi. İlçede oluşan enerji şuan da Büyük Rize’yisarmış durumda. Rize’den kat kat büyük il ve ilçeler bu başarıyaulaşamazken biz ulaşmayı başardık. Bu başarı herşeyden önce tabisporcularımıza ait ama Yönetim, taraftar tamamen büyük bir ruh ile bunubaşardı. Bir çok maçımızı taraftarımızı güçlü destekleri ilekazandığımızbir gerçek. Şuan ilçede ve ilimizde Vali’den STK’lara kadar her kurumunbir dua ve gönül bazen ise maddi destekleri ile bunu başardık. Bubirliktelik ile bundan sonra da başaracağımıza inanıyorum.” Dedi.

ÖMER FARUK ZENGİNAL
RİZE (ARDEŞEN GSK) 

Bakmadan Geçme