Ardeşen GSK'dan Spor Bakanı Kılıç'a Ziyaret!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımını makamında kabul etti.

Bakanlıkta gerçekleşen kabulde Avrupa ve Türkiye Kupalarında çeyrek final mücadelesi veren Ardeşen Gençlik Spor Kulubü Bayan Hentbol Takımı’na başarılar dileyen Bakan Çağatay Kılıç, sporcularla sohbet ederken, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber

Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Teknik Direktör Hikmet Vurgun, Genel Menejer Osman Nuri Yazıcı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Zenginal ve A Takım sporcularını makamında ağırlayan Kılıç, beraberinde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile birlikte 2 saat boyunca Ardeşen GSK başta olmak üzere, takım sporcuları, ülke sporcuları ve Türk hentbolu ile ilgili genel sorunları Kulüp Başkanı Oğuz, Teknik Direktör Vurgun ve Sporcuların ağzından bire bir dinleyerek, uzun uzun çözüm önerilerini görüştü.,

Haber

Türk hentbolunün her Geçengün geliştiğini ifade eden Bakan Kılıç; “Rize-Ardeşen GSK gibi taşrayı temsil eden hentbol takımları ülke toplumunda ciddi bir aidiyet duygusu oluşturdu. Bu da hentbol sporunun tanıtılması, bilinilirliğinin artırılması ve sevilmesine yol açıyor. Özellikle Ardeşen GSK Türk hentboluna kazandırdığı değer ve başarılarla adından söz ettiriyor. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığımız bazı görüşmelerde Ardeşen GSK’nın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İsteğim, Avrupa’da ülkemizi temsil eden Ardeşen GSK’nın final de mücadele ederek, ülkemize kupa kazandırmasıdır.” Dedi.

Haber

Ardeşen GSK’lı sporculardan Avrupa Kupası Finali sözü alan Bakan Kılıç, karşılığında 14-15 Şubat tarihlerinde Ardeşen’de oynanacak olan Ardeşen GSK – Hırvatistan RK Zelina maçına katılma sözü verdi.

Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz kupa sözümüzü tutmak için ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, Bu sene hedeflerinin Lig’de ve Avrupa’da şampiyonluk olduğunu söyledi.

Haber

Oğuz, takımın son durumu ve ülke hentbolunun son durumu ile ilgili geniş çaplı bir bilgilendirme de yaptı.

Başkan Oğuz ve Sporcular daha sonra Bakan Kılıç’a çiçek ve Karadeniz’i temsil eden serender hediye ederken, Bakan Kılıç da sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber

Toplantı birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Bakmadan Geçme