Ardeşen Gsk’ya İsveç’li Rakip

Ülkemizi, Avrupa’da Challenge Cup'ta Temsil Eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün Çeyrek Final Rakibi Belli Oldu.

İsveç’in “Höör 65” takımı ile eşleşen temsilcimizi, çeyrek final’de zor bir müsabaka bekliyor.

İlk karşılaşma, 1–2 Mart’ta Ardeşen’de, İkinci Maç ise 8–9 Mart’ta ise İsveç’te oynanacak. Rakibimiz, 2012–13 sezonunda Challenge Kupasında, İlk 4’e kalmıştı.

İlk Açıklama Kemal Hoca’dan…

Kura ile ilgili bir açıklama yapan Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak, “Öncelikle çok zor bir rakiple eşleştiğimizi ifade etmek istiyorum. Temennimiz Çek Cumhuriyeti veya Ukrayna ile eşleşmekti ancak, kura sonucu İsveç’le eşleştik. Her şey de bir hayır vardır. İlk maçı Ardeşen’de oynayacağız. İnşallah seyircimiz önünde güzel bir mücadele sergileriz.” Dedi.

Rakip Takım Taraftarından İlk Açıklama: Ardeşen’le Oynamak Heyecan Verici Bir Deneyim Olacak!

Eşleştiğimiz İsveç ‘Höör 65’ takımının resmi sayfasından da kura sonucu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; Challenge Kupası, Çeyrek Finalinde Türkiye temsilcisi Ardeşen GSK ile eşleştik. Kızlarımız la Ardeşen GSK ile karşılaşmak için Türkiye’ye küçük bir gezi gerçekleştireceğiz. Ardeşen kendi evinde Sırbistan ile oynadığı karşılaşmaların ilkini 3 Bin, ikincisini ise 5 Bin seyirci ile oynadı. Bu bizler için heyecan verici bir deneyim olacak.” İfadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme