Ardeşen Hedeflerinden Şaşmadı

Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupası Çeyrek Final ilk maçında sahasında İsveç temsilcisi H 65 Höör’e 29-22 yenilen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, sezon başında koydukları Avrupa ve lig hedeflerinden hiç şaşmadıklarını, mağlubiyete üzülmediklerini söyledi.

Zenginal, yaptığı açıklamada, sezon başında Avrupa’da çeyrek final, ligde ilküç takım arasında olmayı hedef koyduklarını belirterek, "TaraftarımızaAvrupa’da çeyrek finale yükselme, ligde ilk üç takım arasına girme sözüvermiştik. Sezon başında koyduğumuz Avrupa ve lig hedeflerden hiçşaşmadık. Avrupa’da da henüz her şey bitmiş değil. Sahamızda 29-22kaybederek avantajı rakibe bıraktık ama şansımız az da olsa devamediyor" dedi.

İsveç temsilcisi H 65 Höör’ün geçen sezon Avrupa Challenge Kupası’ndayarı final oynadığını ifade eden Zenginal, "Son derece zor bir rakibekarşı kaybedilen bir maç. Taraftarlarımız hangi sonuç olursa olsunbizleri yalnız bırakmıyor. Farklı mağlubiyet bizleri üzse deseyircimizin maç sonrası bizleri sahiplenmesi özgüvenimizi artırıyor.Taraftarımız her şeyin bilincinde olarak bizleri yalnız bırakmıyor.Onlar için hep daha iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Zenginal, rövanşın 8 Mart Cumartesi İsveç’in Höör kentinde oynanacağını hatırlattı.

Bakmadan Geçme