Ardeşen Kapalı Gişe!

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ne bu sezon yükselen Rize Ardeşen Gençlikspor Kulübü, elde ettiği başarılı sonuçların yanı sıra, müthiş taraftarıyla da ligin en çok ilgi çeken takımlarından biri haline geldi.

Hem iç sahada, hem de deplasman maçlarında çok kalabalık bir taraftar kitlesine sahip olan Ardeşen Gençlikspor, geçen hafta 29-22 kazandığı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını da tamamen dolu tribünler önünde oynadı.

Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 2 bin 500 kişi izlerken, ilin ve ilçenin mülki – idari amirleri de Ardeşen Gençlikspor – İzmir Büyükşehir Belediyespor arasındaki Bayanlar Hentbol Süper Ligi 10. Hafta maçını, protokol tribününden tam kadro izledi.

2500 dolayında taraftarın izlediği karşılaşmayı, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Çamlıhemşin Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Biberoğlu, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Rauf Kemal Ural, Daire Amirleri, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri de yerinde izledi.

Bakmadan Geçme