Ardeşen Kupası 4 takımın katılımı ile başlıyor

Ardeşen Kupası öncesi Ali İhsan Tekin düşüncelerini paylaştı.

HENTBOLHABER.NET – Rize ekibi Ardeşen GSK’da Hikmet Vurgun’dan görevi devralan Antrenör Ali İhsan Tekin, sezon öncesi hazırlık çalışmaları ve bugün başlayacak Ardeşen Kupası ile ilgili Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Tekin; “19 Temmuz’da Erzurum’da başlayan hazırlık kampımız 13 gün sürdü. Bu sürede çok iyi güç depoladık. Hem yüksek irtifa hem kullandığımız atletizm pisti ile fitness merkezi bizim çok faydalı oldu. 2 Ağustos’tan itibaren ise Ardeşen’deki Ayder Yaylası ve Fındıklı’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son 1 haftadır da taktik ağırlıklı çalışıyoruz. Sezon öncesi hazırlıklarımızda ekibimize yardımcı olan Fındıklı Gençlik hizmetleri İlçe Müdürü Bülent Uzuner’e teşekkür ederim” dedi.

ARDEŞEN KUPASI

Ardeşen’de 19-20-21 Ağustos tarihlerinde ev sahibi ile Trabzon’dan Zağnos Spor Kulübü’nün, İstanbul’dan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nün ve Samsun’dan Samsun Gençlik Spor Kulübü’nün katılımıyla gerçekleşecek 1. Demokrasi Şehitleri Turnuvası (Ardeşen Kupası) düzenlendi.  

Ardeşen’de düzenlenen turnuvanın Süper Kupa öncesi ciddi bir hazırlık olacağını vurgulayan Tekin, takımda eksik ya da sakat oyuncu bulunmadığını söyledi. Ali İhsan Tekin; “Ne kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi ve aldığımız oyuncuların ne kadar etkili olacağını, yani artılarımızı ve eksilerimizi bu turnuvada daha iyi göreceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Sezona da kupa ile başlamak istiyoruz” dedi..

Ali İhsan Tekin 2016/2017 Sezonunda Ardeşen GSK Antrenörü olarak ilk maçına 12 yıl hizmet verdiği Antalya ekibi karşısında çıkacak. Tekin; “Bu bağlamda çok heyecanlı ve istekliyim. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme