Ardeşen liderliğe demir attı

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 4. Haftasında, Ankara 1910spor'u Konuk Eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Zorlu Mücadeleden 28–26 Galip Ayrılarak Liderliğini Sürdürdü.

Bu sezon lige iddaalı  giren Ardeşen GSK, 4’te 4 yaparak, liderliğini sürdürdü.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda Oynanan ve İlk Yarısı 17–11 Ardeşen GSK üstünlüğünde tamamlanmıştı. İkinci yarıya hızlı başlayan bordo-beyazlılar, konuk ekibin mücadelesi karşısında ,kazanma isteği  ile hakim olarak karşılaşmadan 28–26 galip ayrılarak 2 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla puanını 8’e yükselten Ardeşen GSK, liderliğini sürdürürken, Ankara 1910spor 6 puanla 2.sırada kaldı. 

ARDEŞEN’DE 2 SAKATLIK ÜZDÜ
Karşılaşmanın ikinci yarısında, takımın etkili oyuncularından Olga Vaschuk dizinden ağır bir sakatlık yaşadı. Maçın geri kalanını saha kenarında tedavi olarak geçiren Olga’nın, tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Karşılaşmanın sonlarına doğru ise 9 golle takımını sırtlayan Aslı İskit’in, yüzüne aldığı sert dirsek sonucu burnundan kan geldi. Bir süre oyundan uzak kalan ve tampon uygulanan İskit, karşılaşmanın son dakikalarında yeniden oyuna dahil olsa da, burun kanaması maç sonu da devam etti.

Salon: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonu

Hakemler: Hasan Kılıç, Kağan Çınar

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü: Berna Zor, Duygu Özakaydın, Kübra Şen 3, Perihan Topaloğlu 5, Neslihan Yakupoğlu 2, Yaroslava Burlachenko 1, Özlem Sürek, Fatmagül Sakızcan 3, Mehtap Gençoğlu 1, Sandra Nıkkevıc 1, Aslı İskit 9, Olga Vacshuk 3

Ankara 1910 Spor: Daria Matvilenko (Esma Adnar), Roberto Mecevska 3, Gökçe Göksel 1, Gülay Türk 7, Gülsüm Mercimek 1, Elif Esin Korkmazgöz, Şenay Özel 3, Monica Janeska 5, Sıdıka Kurban 4, Merve Özger 2

Devre: 17–11 Ardeşen Gençlik ve spor Kulübü lehine

İki dakika cezası alanlar: Yaroslava Burlachenko, Sandra Nıckevıc, Olga Vacshuk (Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü) Sıdıka Kurban (Ankara 1910 Spor)

 

Bakmadan Geçme