Ardeşen mi Zağnos mu? Kozlar bugün paylaşılacak!

Ardeşen GSK bugün sahasında karşılaşacağı Zağnosspor maçını kazanıp Avrupa Kupası maçları öncesinde moral bulmak istiyor. Zağnosspor ise yeni başkanı ve baş antrenörü ile galibiyet peşinde.

DİLARA TANER/ HENTBOLHABER.NET – Kadınlar  Süper Ligi’nde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ligin 7. Haftasında sahasında Trabzon ekibi Zağnos SK ile karşılaşacak.

Ligde 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile 2.sırada bulunan Zağnosspor’u, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 9 puanla takip eden Ardeşen GSK, sahasındaki müsabakadan galip ayrılmak istiyor.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Mustafa Özyanık Karadeniz Derbisi olarak nitelendirdikleri maça büyük önem verdiklerini belirterek, bu maçta tek hedeflerinin iki puan olduğunu kaydetti.

Kendi sahalarında en son oynadıkları Yenimahalle Bld. maçında aldıkları mağlubiyeti unuttuklarını ve önlerindeki Zağnos SK maçına konsantre olduklarını belirten Özyanık “O maçın ardından Eskişehir deplasmanında rahat bir galibiyet aldık. Ligde şampiyonluk yolunda önemli rakiplerimizden biri olan Zağnosspor maçını kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanmamızda en büyük etkenimiz ve destekçimiz seyircilerimizi her zaman olduğu yanımızda görmek istiyoruz. Biliyoruz ki, bu maçtan iki puanla ayrılırsak şampiyonluk yolunda rakibimiz karşısında önemli bir avantaj sağlayacağız. Bu bilinçle hazırlıklarımız sürüyor” dedi.

Bugün 16:30’da Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu’nda oynanacak olan Ardeşen GSK –  Zağnos SK maçı ile sıralamadaki yerler değişebilir.




Bakmadan Geçme