Ardeşen seriyi bozmak istemiyor

Antrenör Vurgun: “Rakibi önemsiyoruz ancak onlardan daha iyi oynayıp maçı kazanmak istiyoruz”

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde, hafta sonu deplasmanda MuratpaşaBelediyesi ile karşılaşacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü,hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Hikmet Vurgun, gazetecilereyaptığı açıklamada, iki haftalık bayram ve milli takım arasından sonraçalışmalara başladıklarını belirterek, bu sürede sakat oyuncuları formasokma şansı yakaladıklarını anlattı.

Bu hafta, son üç seneninşampiyonu olan Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacaklarına işareteden Vurgun, "Rakibi önemsiyoruz ancak onlardan daha iyi oynayıp maçıkazanmak istiyoruz. Maçı kazanarak lige ekstra bir motivasyon ve havakatmak istiyoruz" diye konuştu.

Vurgun, sakatlığı sürenoyuncularının da bulunduğunu belirterek, geçen hafta dişi kırılanJaroslava, bu hafta antrenmanlarda sakatlanan kaleci Jelana veSandra’nın tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

Ardeşen’in ülke genelinde ülke genelinde hentbola farklı bir havakattığını dile getiren Vurgun, Muratpaşa Belediyesi’yle oynancak maçınligin ilk yarıdaki liderini belirleyecek önemli maçlardan biri olduğunukaydetti.

Bakmadan Geçme