Ardeşen Süper Kupa peşinde!

Kadınlar Süper Kupa maçı öncesinde Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Mustafa Özyanık açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Kupayı kazanarak evlerine mutlu bir şekilde dönmek istediklerini belirten Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Mustafa Özyanık yaptığı açıklamada “Sezona süper başlangıç yapmak için Süper Kupa’yı kazanmak istiyoruz. Geçtiğimiz yılda kazandığımız Türkiye Kupası Şampiyonluğu başarısını taçlandırmak için Süper Kupa bizim için çok önemli. Bu yönde teknik ekibimizin sürdürdüğü çalışmaların neticesini almak içİN Süper Kupa maçına odaklanmış durumdayız” dedi.

Sezona moralli girmek adına bu maçın önemine dikkat çeken Özyanık “Moralimizi kupayı kazanarak daha artırmak istiyoruz ve bu şekilde şampiyonluk parolasıya hazırlandığımız sezona girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

iSTANBUL’DAKİ TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Ardeşen GSK’nın başarısında en önemli unsur seyirci desteği olduğunu hatırlatan Özyanık “Taraftarımız başta evimizde oynadığımız maçlar olmak üzere deplasmanlarda da oynadığımız bütün maçlarda bizi yalnız bırakmıyor.Şimdi sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağımız bu maçta da seyircimizin desteğini hissetmek istiyoruz.4 Eylül Pazar günü saat 20.00’de İstanbul Üsküdar Çamlıca Spor Salonu’ndaki bu maçımıza başta İstanbul olmak üzere civar illerdeki tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” açıklamasında bulundu.




Bakmadan Geçme