Ardeşen Süper Kupaya Hazır

Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yaşaroğlu: “Ardeşen'de oynanacak Erkekler Hentbol Süper Kupası maçına hazırız” dedi.

 Hentbol şehri olma yolunda emin adımlarla yürüyen Rize ilinin son dönemlerde çok sayıda hentbol organizasyonuna ev sahipliği yaptığını belirten Yaşaroğlu, Ardeşen’de oynanacak olan Erkekler Hentbol Süper Kupasına hazır olduklarını kaydetti.

 
Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dursun Yaşaroğlu, “Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’ni şampiyon tamamlayan Beşiktaş spor kulübü ile Türkiye Kupası sahibi Ankara Büyükşehir Belediyespor arasında 7 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak olan Süper Kupa karşılaşması bizim çok önemli bir sınav. Bu önemli organizasyondan da Rize, Ardeşen ile çevre il ve ilçelerden gelecek olan binlerce taraftarın desteği ile anlımızın akıyla çıkacağımıza eminim.” Dedi.
 
Müsabakanın Ardeşen’dee oynanacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Yaşaroğlu, “Hem Türk hentbolu açısından, hem de Rize açısından çok önemli bir olay. Türk hentbolu denince akla gelen en büyük organizasyon biri olan Süper Kupa karşılaşmasında aktif rol oynayacak olan binlerce taraftarın hentbol sevgisi hem ülke genelinde, hem de uluslar arası arenada Türk hentbolune katma değer sağlayacaktır. Çünkü taraftarın bu sevgisi hentbolun ülke genelinde de sevilmesine ön ayak olacaktır. Ayrıca, uluslar arası arenada da hentbolun bu  denli sahiplenmesi önemli ölçüde yankı uyandıracaktır. Aynı şekilde, taraftarın da bu önemli organizasyonu yakından izleyecek olması hentbolu daha da yakından tanıma şansı verecek ve hentbole olan sevgilerinin daha da artmasını sağlayacaktır.” Dedi.
 
Yaşaroğlu, Ardeşen ilçesi olarak altından kalkamayacakları hiçbir organizasyon olmadığını belirterek, A Milli Takım organizasyonlarına da talip olduklarını kaydetti.

Bakmadan Geçme