Ardeşen Turu İzmir’de Arayacak

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Rövanş Maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'a konuk Olacak Olan Ardeşen GSK 3.tur biletini almak istiyor.

 İlk Maçında Kendi Saha ve Seyircisi Önünde İzmir Büyükşehir Belediyespor İle Berabere Kalan Ardeşen GSK, deplasman da rakibini yenerek adını 3. Tura’a yazdırmayı hedefliyor.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Tur’un ilk karşılaşmasında kendi saha ve seyircileri önünde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile berabere kaldıklarını anımsatarak, “6 gün de 3. maçına çıkan ekibimiz, yorgunluğun etkisi ile rakibi karşısında etkili olamadığı için ilk maç berabere tamamlanmıştı. Şimdi de hesaplarımızı rövanş maçına göre yaptık. İzmir’e giderek İzmir’deki güçlü taraftarımızın desteği ile tur’u alarak yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

7 Aralık Cumartesi Günü, Saat 16:00’da Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmanın ya tamam yada devam niteliğinde bir maç olduğunu kaydeden Zenginal, “ Bu kapsamda İzmir’de yaşayan tüm hemşerilerimizi takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Sadece sportif anlamda değil, bölgemizin birlik bütünlüğünü ortaya koyacak bir olgu içerisinde, kültürümüz olan tulum eşliğinde horonla eğlenebileceğimiz bir organizasyon yapmayı hedefliyoruz. Bu eğlencemizi bir de galibiyetle süsleyerek yolumuza moralli bir şekilde devam etmek istiyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme