Ardeşen ve Maltepe Yenişemedi

Ardeşen Gençlikspor: 24 – İstanbul Maltepe Belediyespor: 24

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde, Rize Ardeşen Gençlikspor, İstanbul MaltepeBelediye Gençlikspor ‘la 24-24 berabere kaldı.

Kendi seyircisi önünde ilk kez Süper Lig karşılaşmasına çıkan Ardeşen Gençlik Spor Kulübü, maça salonu hınca hınç dolduran taraftarlarının müthiş desteği ile başladı.

Bu motivasyona ilk devre sonunda 15-11’lik skorla ev sahibi takım, soyunma odasına önde girdi.

İkinci devrenin son bölümlerine kadar da bu üstünlüğünü sürdüren Rize temsilcisi, son 10 dakika içerisinde hücumda etkili olamayınca konuk takım bunu çok iyi değerlendirdi ve farkı kapatıp beraberliği sağladı.

24-24 eşitlikle girilen maçın son 30 saniyesinde önce ev sahibi Ardeşen Gençlikspor sonra da Maltepe Belediyesi yakaladıkları birer hücum şansını golle sonuçlandıramadı ve iki takım salondan 24-24 eşitlikle ayrıldı.

MAÇA İLGİ ÇOK YOĞUN OLDU

Ardeşen Vali ErdalAta Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Rize Valisi NurullahÇakır, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkan VekiliMehmet Yerebakan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, ÇamlıhemşinKaymakamı Hasan Gündoğdu, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin,Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize İl Emniyet Müdürü HüseyinYenice, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Kutlu, Rize Ticaret BorsasıBaşkanı Mehmet Erdoğan, Ardeşen GSK Başkanı S.Rauf Oğuz, Onursan BaşkanDursun Yaşaroğlu, Maltepe BSK Başkanı Fazlı Zoraloğlu, daire amirleri,sivil toplum örgüt temsilcileri ve yaklaşık 1000 kişilik seyircitopluluğu izledi.

ARDEŞEN’DE MÜTHİŞ ATMOSFER

Hentbol adına çok güzel görüntülerin yaşandığı bu maçta salonu tamamen dolduran Ardeşen Gençlikspor taraftarları, müsabakanın başından sonuna kadar takımlarına inanılmaz bir destekte bulundu. Bu desteği maç sonunda da sürdüren Ardeşenli spor severler, maçın bitiş düdüğünden sonra ise gösterdikleri mücadeleden dolayı takımlarını ayakta alkışladılar.
 

Salon: Ardeşen Vali Erdal Ata Spor Salonu

Hakemler: Mesut Erdoğan, Muhammet Turan

Ardeşen Gençlik Spor Kulübü: Serpil ( Jelena), Yasemin, Rüveda (2), Mehtap (3), Buket (1), İlke (6), Neslihan (8), Mesude (4)

İstanbul Maltepe Belediye Gençlikspor: Merve Toker, Esra (4), Sıdıka (4), Çiğdem (5), Derya (2), Gamze, Fatma (2), Zekiye (6), Merve Bal (1)

İlk yarı: 15-11 (Ardeşen Gençlik Spor Kulübü lehine)

Maç sonucu: 24-24

İki dakika cezası alanlar: Rüveyda, Neslihan(2), Mesude, Mehtap, Buket (Ardeşen Gençlik Spor Kulübü),Sıdıka, Derya, Cansu, Esra (İstanbul Maltepe Belediye Gençlikspor)

Bakmadan Geçme