Ardeşen, Yeni Hedefini Belirledi

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Başkanı Sultan Rauf Oğuz, tamamlanan transfer çalışmalarının ardından yeni hedeflerini açıkladı.

Bu sezon kadrolarına 4 yeni oyuncu katarak, güçlerine güç kattıklarını anımsatan Oğuz, Süper Lig’de, Türkiye Kupasında ve Avrupa Challenge Kupasında ki hedeflerini açıkladı.

 LİG’DE 3.LÜK, KUPA’DA FİNAL!

Oğuz, bu sezon hedeflerinin Süper Lig’de ilk 3 içerisinde yer almak olduğunu belirterek, “Türkiye kupasında geçen sezon 1 tur atlayabilmiştik. 2. turu ise sadece tek golle kaçırmıştık. Bu yıl ise Kupa’da bir talihsizlik yaşamaz ise en az yarı final oynamayı hedefliyoruz. Bu istek ve arzumuz beklide bize final kapısını açar.” dedi.


ÖZELLİKLE AVRUPA’DA SES GETİRMEK İSTİYORUZ!

Avrupa’da Challenge kupasında 36 takım mücadele edeceğini kaydeden Oğuz, “Biz bu 36 takım içerisinden ilk 8’e adımızı yazdırmaya çalışacağız. Avrupa Challenge Kupasındaki rakiplerimizin çok güçlü olduğunu biliyoruz. Ama Avrupa’da bilsin ki, bizim de gerektiğinde dağ olup, aşılması imkânsız dağları aşmamıza yardımcı olacak taraftarımız var. Özetle, Avrupa’daki rakiplerimizin ne olduğu önemli değil, önemli olan Avrupa’da bizim neler yapabileceğimiz."dedi.

 Oğuz, “Bildiğiniz gibi geçen sezon başından beri önemli bir başarı yakalamış durumdayız. İyi başladık ve sonunu da iyi getirdiğimizi düşünüyorum. Önemli olan bu başarının sürekliliğini getirebilmek. Bu sene hem teknik ekibimizle, hem oyuncularımızla, hem yönetimimizle hem de taraftarlarımızla Avrupa da başarılı olmak istiyoruz. İnşallah bu yakaladığımız birlik ve beraberliği sezon sonuna dek taraftarımızın gücünü arkamıza alarak sürdüreceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme