Ardeşen , Zorlu Virajda

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal: ” Ligde 10 günde 4 maç oynayacağız ama bu zorluktan çıkabilecek tecrübeye sahibiz ” dedi.

Ömer Faruk Zenginal  yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısınıntamamlanmasına 4 maç kaldığını belirterek, " İkinci yarıda çok iyi birperformans sergilyerek beş maçta beş galibiyet aldık. Aldığımız serigalibiyetler bizi üst sıralarda tuttu. Bu çıkışı sürdürmek için ligdekalan 4 maç çok önemli. Ligde 10 günde 4 maç oynayacağız ama buzorluktan çıkabilecek tecrübeye sahibiz " diye konuştu.

Bu zorluyarışın hafta sonu Muratpaşa Belediyesi maçı ile başlayacağını ifadeeden Zenginal , " Son sezonun şampiyonu ve maç eksiği ile ligde ikincisırada bulunuyor. Çok çekişmeli ve zor maç olacak. Bu karşılaşmadan dagalibiyetle ayrılarak galibiyet serimizi  6 maça çıkarmak istiyoruz.Bunun için taraftarımıza çok büyük iş düşecek. İç saha maçlarındaseyircimizden çok büyük güç alıyoruz ve bu desteği Muratpaşa Belediyesimaçında da alacağımıza inanıyorum " ifadelerini kullandı.

Zenginal, 10 günlük zorlu lig yarışının ardından Bayanlar Avrupa Challenge Kupası çeyrek final maçlarına odaklanacaklarını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme