Ardeşen’de büyük kapışma

Kadınlar Süper Ligi 1. hafta erteleme maçında, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Ankara ekibi Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ile kozlarını (yarın) Çarşamba Günü Ardeşen’de paylaşacak.

HENTBOLHABER.NET – Ardeşen GSK ile deplasmanda karşılaşacak olan Yenimahalle Belediyesi SK, ligde oynamış olduğu 3 karşılaşmadan galibiyet ile ayrılırken, Ardeşen GSK’da 3 maçını kazandı.

Kritik bu müsabaka Ardeşen Recep Tayyip Erdoğan Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu’nda Saat:18.00 başlayacak.

Lige 3 galibiyetle başladıklarını ve galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini ifade eden Ardeşen GSK Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Zenginal, “Bu sezonun ilk dev derbisini Yenimahalle Belediyespor ile 18 Ekim Çarşamba günü saat 18:00’da Ardeşen’de oynayacağız. Amacımız rakibimizi, seyircimizin de desteği ile mağlup edip galibiyet serimizi sürdürmek. Özellikle içinde bulunduğumuz Ekim ayında çok önemli 6 karşılaşmanın 3’ünden galibiyetle ayrılmasını bildik. Önümüzde yine çok önemLi 3 karşılaşma var. Bunlardan birisi Yenimahalle maçı. Ardından Üsküdar Belediyesini evimizde ağırlayacağız. Son olarak da Zağnosspor deplasmanında mücadele vereceğiz. Bu 3 maçlık periyotta, taraftarımızın üzerine düşen görevi her zamanki gibi yerine getireceğine inanıyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme