Ardeşen’de Galibiyet Çoşkusu

Bayanlar Hentbol Süper Lig’de Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Maltepe Belediyesi’ni 29-24 mağlup etti.

Müsabaka başbaş bir mücadeleye sahne olurken, her iki takımın ortaya koyduğu kazanma arzusu ayakta alkışlandı.

İlk yarıyı da 14-11 önde kapatan Rize temsilcisi bu sonuçla 3’te 3 yaparak kayıpsız yoluna devam ediyor.

Müsabaka sonrası konuk ekip Maltepe Belediyespor’da  Antrenör İsmail Güney yapmış olduğu açıklamada : " Her iki ekibi tebrik etmek gerek. Gerçekten çok iyi bir oyunu hentbol severler izlediler. Sahada her iki takımda kazanmak için mücadele etti. Bu müsabaka da daha az hata yapan taraf kazandı. Bizim daha fazla hataya yapmamız, Ardeşen’i öne çıkardı. Eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayıp, takım olarak hedeflerimize ulaşmak için çaba harcayacağız."dedi.
 

 

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü: 29 – Maltepe Belediyesi: 24

Salon: Ardeşen Meslek Yüksekokulu

Hakemler: Serdar Özen, Yunus Tokmak

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü: Jelena Pirsl, Kübra Şen (4), PerihanTopaloğlu (10), Neslihan Yakupoğlu (5), Maria Adina Ghidoarca (2), İoanaManoila (2), Rüveyda Halıcı (3), Mesude Adıyaman, Mehtap Gençoğlu (3)

Maltepe Belediyesi: Victoria Tymoshenkova, Anastasia Sinitsva (2),Esra Yumer (2), Asiye Çelik (3), Yeliz Yılmaz (3), Çiğdem Özcan (2),Merve Toker (1), Derya Aksu (2), Neriman Sevgilişan (9), Fatma Akgün   

İlk yarı: 14-11 

İki Dakika Cezası Alanlar:  Mesude Adıyaman, İoana Manoila, MariaAdina Ghidoarca (Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü), Yeliz Yılmaz, NerimanSevgilican, Anastasia Sinitsva, Fatma Akgün (Maltepe Belediyesi)

Bakmadan Geçme