Ardeşen’de Hazırlıklar Başladı

Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Yeni Sezon Hazırlıkları İçin İlk İdmanına Çıktı.

 Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Lig Temsilcilerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Challenge kupası gibi 3 ayrı kulvarda mücadele edeceği 2013-14 sezonu öncesi ilk idmanına çıktı.

 Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak ve Yardımcıları Şevki Demiroğlu ile Osman Nuri Yazıcı gözetiminde ilk idmanına çıkan Ardeşen GSK’da birkaç isim haricinde, bu sezon kadroda yer alacak isimler idmana katıldı. Sezon Açılışını Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda yapan Ardeşen GSK, 29 Temmuz Pazartesi gününden itibaren, Rize’nin Çamlıhemşin İlçesine bağlı Ayder Yaylasında 1 haftalık kampa girecek.

Haber

 Kampta özellikle kondisyon üzerine çalışmalarını sürdürecek olan Ardeşen GSK, Bayram tatilinin ardından teknik-taktik çalışmalarına başlayacak.

Haber

 Sezon arasını ülkesinde geçiren kaleci Jelena Pırsl, Hırvatistan’ın Avrupa Birliğine yeni girmesine bağlı olarak ortaya çıkan Vize problemini aşamayınca, Türkiye’ye giriş yapamadı. Jelena’nın önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek Ardeşen GSK’nın çalışmalarını sürdüreceği Ayder kampına katılması bekleniyor.

Haber

 Öte yandan, özellikle dış transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ardeşen GSK, ismi açıklanmayan 2’si yerli, 1’i yabancı sporcu ile prensipte anlaşmaya varırken, kadroya 1 tane daha yabancı oyuncu kazandırmak için görüşmelerini sürdürüyor.

 Transfer çalışmalarının bu hafta sonuçlanması beklenirken, imzaların önümüzdeki hafta başında atılması hedefleniyor.

Kaynak : Ardeşen Gsk Resmi Sayfası 

 

 

Bakmadan Geçme