Ardeşen’de hedef : “Sakatlıklara rağmen Şampiyonluk!”

Kadınlar Hentbol Süper Ligi Play-off 2. Grup’ta deplasmanda Muratpaşa Belediyespor’a 33 – 30 yenilen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, lig şampiyonluk yarışında sakatlıkların işlerini zorlaştırdığını söyledi.

Zenginal,  yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası’nda ve ligde şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirtti.

Finale yaklaştıkça güç dengelerinin iyice yakınlaştığını ifade eden Zenginal, “Bu nedenle bir oyuncunun eksikliği bile çok önemli. Takımımızda ise Aslı İskit ameliyat olarak sezonu kapattı. Takımın en önemli oyuncularından Olga Vashchuk’tan yaklaşık 5 aydır yararlanamıyoruz. Kaleci Jelena Pirsl ve Berna Zor sakat olmalarına rağmen fedakarlık yaparak oynuyor. Sandra ve Perihan dizindeki ağrıya rağmen oynuyorlar. Sakatlıkların çokluğu nedeniyle bazı oyuncularımız maç içerisinde dinlenme şansı bulamıyor. Lig şampiyonluğu yarışında sakatlıklar işimizi çok zorlaştırıyor” dedi.

Play-off yarışında grup liderliği şanslarının az da olsa olduğunu vurgulayan Zenginal, “Gruptan çıkmayı garantiledik ama Muratpaşa Belediyespor maçında kaybederek liderlik şansımızı zora soktuk. Rövanşta rakibimizi yenerek bekleyeceğiz. Tüm yaşanan şansızlıklara rağmen kendimize güvenimiz tam. Lig şampiyonu olmak, Türkiye kupasını almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme