Ardeşen’de İmza Töreni

Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, üç yeni oyuncuyu kadrosuna katarken, iç transfer'de altı isimle yeniden anlaşmaya vardı.

 THF Bayanlar Süper Ligi ekibi Ardeşen GSK, kadrosunu güçlendirdiği 1’i yabancı 3 yeni oyuncu ile anlaşma sağlarken, 1’i yabancı 6 iç transfer oyuncusunu yeniden renklerine bağladı.

 2013–2014 sezonunda Süper Lig, Türkiye Kupası ve EHF Challenge Kupasında mücadele edecek olan Karadeniz temsilcisi Ardeşen GSK, Muratpsaşa Belediyespor’dan sol ve orta oyun kurucu Perihan Topaloğlu ile kanat oyuncusu Kübra Şen ve Fransa Ekibi Echipe Penn-Ar-Bed Brest’den orta oyun kurucu İoana Manoila ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı.

 Haber

Transfer çalışmalarını sürdürecek olan Ardeşen GSK, önümüzdeki günlerde sürpriz transferlerle kadroyu güçlendirmeye devam edecek.

 Ardeşen GSK yönetimi ayrıca, geçen yıl kadrosunda yer alan Pivot oyuncuları Neslihan Yakupoğlu ile Mesude Adıyaman, kanat oyuncuları Rüveyda Halıcı ile Mehtap Gençoğlu ve kaleciler Serpil Değermenci ile Jelena Pirsl ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı.

 Ardeşen GSK, geçen sezonda kaptanlık yapan sol oyun kurucu İlke Şen ile orta oyun kurucu Buket Keskin ve sol kanat oyuncusu Yasemin Çiçek ile yollarını ayırdı.

 Haber

Ardeşen Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törene, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ali Balsüzen, Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Başkan yardımcısı Dursun Yaşaroğlu, yönetim kurulu üyesi Ziya Özatmaca, teknik direktör Hüsnü Kemal Durak, teknik ekip ve sporcular katıldı.

 Haber

İmza töreni sonrası bir konuşma yapan Ardeşen GSK başkanı Sultan Rauf Oğuz, yeni sezondaki hedeflerinin Lig’de ilk 3’te yer almak ve Avrupa’da çeyrek final oynamak olduğunu kaydetti.

Bakmadan Geçme