Ardeşen’de Kombine Kartlar Satışa Çıktı

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nde, yeni sezon kombine kartlarının satışa çıktığı bildirildi.

THF Kadınlar Süper Lig Ekibi Ardeşen GSK, geride bıraktıkları 1. Lig karşılaşmalarında taraftardan aldıkları desteği, bu yıl ki Süper Lig karşılaşmalarında artırmayı hedefliyor.

 

HaberArdeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, 2012-2013 sezonu kombine kartlarının satışa çıktığını belirterek, “Kapasite artışına gittiğimiz tribünlerimizin doğu, Batı ve arka bölgelerinden sezonluk maç seyri için çalışmalarımızı tamamladık. Biletlerimiz sezon boyunca salon girişimizden satılacaktır. Bizim en önemli sorunlarımızdan biri de seyircilerimizin salona çekilmesi ve sezon boyunca geçen sezon gördüğümüz desteğin daha fazlasını bu sezon da görmek. Hedefimiz salonumuzu maçlarda tam kapasite doldurmak. Geçen sezonki seyirci desteğimizin bu yıl daha da çok artacağını düşündüğümüzden biz kendimize düşen teknik hazırlığımızı yapmış bulunmaktayız.” dedi.

Oğuz, bilet fiyatlarının 300 TL ve sınırlı sayıdaolduğunu ifade ederek biletlerin Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve sporİlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonundan ya da Ardeşen HacışahinoğluPetrol’den temin edilebileceğini söyledi.

Kaynak: Ömer Faruk ZENGİNAL

Bakmadan Geçme