Ardeşen’de Sürpriz Ayrılık

Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak, Ardeşen GSK Yönetimi İle Karşılıklı Olarak Yollarını Ayırdı.

Ardeşen Genlik ve SporKulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, 2013–14 Bayanlar Hentbol Süper LigSezonunun Sona Ermesi İle Birlikte 2 Yıldır Ardeşen Gençlik ve SporKulübünde Teknik Direktörlük Görevinde Bulunan Hüsnü Kemal Durak İleYollarını Ayırdıklarını Açıkladı.

Ardeşen GSK’da teknik direktör Hüsnü Kemal Durak’ın görevinden ayrıldığı kulüp başkanı Rauf Oğuz tarafından resmen açıklandı.

Teknik Direktör Durak’ın, Yönetim Kurulu İle Yaptığı görüşme de, özelsebeplerden ötürü kendi isteği ile görevden ayrılmak istediğini iletmesiüzerine karşılıklı olarak yollar ayrıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ardeşen GSK Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Rauf Oğuz,
“KemalHocamızla Oturup Konuştuk. Karşılıklı Olarak, Tamamen Dosthane Duygularİçerisinde Karşılıklı Olarak Yollarımızı Ayırdık. Bundan SonrakiSüreçte Kendisi İle İlişkilerimiz Güçlü Bir Şekilde Sürecek. Hentbol’e35 Yılını Verdiği Tecrübesi, Bilgi ve Birikimlerinden Yararlanmaya DevamEdeceğiz.” Dedi.

Kendisinin Ardeşen’e Katkısı Büyük!
Süper Lig Serüvenine Kemal Hoca’nın Tecrübesi İle Başladıklarını veKendisi İle Hedefledikleri Her Başarıya Eksiksiz UlaştıklarınıVurgulayan Oğuz, “Hocamız yönetimi, tarzı ve ilmi ile Türk hentbolununörnek isimlerinden biri olması hasebi ile kendisi ile 2 sezon birlikteçalışmak büyük bir şanstı. Sporcuları ile bire bir diyalog içerisinde,daha çok rasyonel, hatayı hata ile örtmek değil, söz konusu hatayıderinine inceleyerek çözüm önerileri üreten bir yapı içerisindeyürüttüğü Teknik Direktörlük görevini takdir ile karşılıyoruz. Alışılagelmişin dışında, kulüplerin çok iyi ve güçlü ekiple başarı yakaladığıgünümüzde, kendisi taşranın imkânları ölçüsünde bir kadro ile zirveyetırmanmak adına yönetim kurulumuzu mahcup etmemiştir. Bugün gelinennoktada görüyoruz ki, gerek hocalık yeteneği, gerekse de kişiliği veahlakı ile Anadolu’da sporun nasıl icra edileceğini bize göstermiştir.Sporcularımız ile ilişkilerini ailevi bir yapı ile harmanlaması Rizeolarak muhafazakâr bir yapıya sahip olduğumuz için bizlerin en çokönemsediği konuların başında yer aldı. Kendisi görev süreci boyuncahiçbir olumsuzluğa mahal vermeden görevini başarılı bir şekilde ifaetmiştir. Kendisine bundan sonraki sportif hayatında ve yaşamındaArdeşen GSK Yönetim Kurulu, teknik ekibi, sporcuları ve taraftarlarıadına teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

Yeni Hoca Kim Olacak?
Kemal Durak’ın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından yenihoca arayışlarına başladıklarını ifade eden Oğuz, Ardeşen GSK’nınyapısına uygun bir isimler yeni dönemde, büyük hedeflerle yolaçıkacaklarını ifade ederek, “Teknik Yapı ve Sporcu bazında iç ve dıştransferlerimiz itinalı bir şekilde sürüyor. Ardeşen’e yakışır bir kadroiçin yönetim kurulu olarak meşakkatli bir şekilde çalışıyoruz.” Dedi.

Lazhaber.Com

Bakmadan Geçme