Ardeşen’de Zorlu Süreç Başladı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Ligin 1 devresinin bitimine 3 hafta kala kritik viraja girdiklerini kaydetti.

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Ligin 6. haftasında Ankara Gayespor’u 30-25 mağlup ederek kendi sahalarında mağlubiyet almadan yollarına devam ettiklerini kaydetti. 

Zenginal, "Lig de bu güne kadar oynadığımız 6 karşılaşmanın 5’inde galibiyet elde ederek 10 puan topladık. Lig de 2. sıraya yükselmenin ve kendi evimizde yenilgi görmemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 1. devrenin bitimine 3 maç kaldı. Hedefimiz bu 3 maçı da kazanarak yolumuza devam etmek. Ancak, bu 3 maçı da kazanmak hiç kolay olmayacak. Çünkü, aynı dönem içerisinde Türkiye Kupasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile mücadele edeceğiz. Ligde ilk maçımızı ligin en zor deplasmanlarından birinde, Muratpaşa deplasmanında yapacağız. Rakibimiz son iki sezonun şampiyonu. Daha sonra kendi evimiz de ligin yeni ekiplerinden İzmir Konak Belediyesini ağırlayacağız. Devrenin son maçında ise şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan zor rakibimiz Yeni Mahalle Belediyespor’a konuk olacağız. Taraftarımız çok zor bir viraja girdiğimizi bilsin" dedi. 

Bu sezon 3 ayrı kulvar da mücadele edeceklerini anımsatan Zenginal, "Lig de hedeflediğimiz ölçüde yolumuza devam ediyoruz. Aynı zaman da 15 gün sonra başlayacak olan Türkiye Kupasında da başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. 1 Şubat ta ise Avrupa Challenge kupasında ter dökeceğiz. Bu sezon çok zor bir maç fikstürü bizi bekliyor. O açıdan, taraftarımızın bizi ateşlemesi, yensek de yenilsek de arkamızda durması ve maç boyunca susmadan takımlarını desteklemesi arzusunu taşıyoruz. Onlar arkamızda durdukça, başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme