Ardeşen’den İlk Adım

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa Challenge Kupası’nda Sırbistan'ın ZRK Naisa takımını turun ilk ayağında yenerek , çeyrek finale ilk adımını atmış oldu.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü , Avrupa Challenge Kupası’nda Sırbistan’ın ZRK Naisa takımı ile Ardeşen MYO Spor Salonu’nda karşılaştı.

Taraftarının desteğini arkasına alarak sahaya çıkan temsilcimiz  Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü müsabakanın ilk yarısını 14 – 10 önde tamamladı. Müsabakanın sonunda ise gülen taraf 30-25  skor ile Ardeşen Gsk oldu.

Avrupa Challenge Kupası’nda Ardeşen Gsk bu galibiyet ile çeyrek finale ilk adımını atmış oldu.

SALON: Ardeşen Meslek Yüksekokulu

HAKEMLER: Dorian Sirbu (Moldova), Valentin Suponicov (Moldova)

ARDEŞENGsk: Jelena Pirsl, Serpil Abdioğlu, Rüveyda Halıcı, Maria AdinaGhidoarca 5, Olga Vahshuck 7, Neslihan Yakupoğlu 4, İoana Manoila 2,Mesude Adıyaman, Mehtap Gençoğlu 3, Perihan Topaloğlu 7, Kübra Şen 2

ZRKNAİSA Nis: Maja Dragoljuboviç, Milena Petkoviç, Danijela Kricak 1, MajaVeljkoviç, Kristina Markoviç, Suzana Cubela 3, Milica Mitroviç, SandraLapajne 7, Aleksandra Stefanoviç, Hristina Nedeljkovic 1, JovanaPetkoviç, Jovana Zdravkoviç, Teodor Zdravkovic 2, Marija Petroviç 2,Katarina Tanaskoviç, Marija Fİlipoviç 3, Lilia Gorilska 6

İLK YARI: 14-10 (Ardeşen Gsk lehine)

İKİDAKİKA CEZASI ALANLAR: Olga Vahshuck, Perihan Topaloğlu, MehtapGençoğlu, Rüveyda Halıcı (Ardeşen Gençlik), Suzana Cubela, LiliaGorilska, Hristina Nedeljkoviç, Kristina Markoviç (ZRK Naisa Nis)

Ardeşen Gençlik ve Spor Antrenörü Hüsnü Kemal Durak yaptığı açıklamada : " Hentbol Severler adına çok güzel bir  mücadele oldu. Bu galibiyette emeği geçen kulüp yönetimizize , teknik ekibe , her zaman yanımızda olan seyircimize  ve federasyonumuza teşekkür ediyorum.
Daha tur atlamadık , bugünkü galibiyet için mutluyuz  , seviniyoruz. Yarın oynayacağımız rövanş müsabakasından da galip ayrılarak , Challenge Kupası’nda  çeyrek finale çıkmak istiyoruz. " dedi.

Ardeşen Gsk Kulüp Başkanı Rauf Oğuz yaptığı açıklamada : " Bugün oynadığımız müsabakadan galip ayrıldığımız için mutluyuz. Yarın oynayacağımız müsabakan da galip ayrılarak , yolumuza devam etmek istiyoruz. " dedi

Türkiye Hentbol Federasyon Başkanı Bilal Eyüboğlu yaptığı açıklamada : "Öncelikle galibiyeti hak eden temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yöneticeleri , teknik ekibi ve sporcularını tebrik ediyorum. Müsabakanın  başından sonuna kadar çok iyi mücadele ederek kazanmasını bildiler. Ardeşen ligimize  renk katan bir ekip , yarın oynanacak rövanş müsabakasından galip ayrılarak Avrupa’da yollarına devam edeceklerine inanıyorum. " dedi.

Ardeşen Gsk Kaptan’ı Perihan Topaloğlu yaptığı açıklamada : " Bugünkü galibiyet ile rahatladık. Fakat turu geçmiş değiliz. Bu galibiyet ile avantaj sağladık. Yarın oynayacağımız rövanş müsabakasından galip ayrılarak , Avrupa’da yolumuza devam etmek istiyoruz. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nde bugün başarılı kurtarışları ile bu galibiyette takımına katkıda bulunan kaleci Serpil Değirmenci Abdioğlu ise yaptığı açıklamada : " Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Bize desteğini esirgemeyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün takım arkadaşlarıma mücadeleleri için çok teşekkür ediyorum. Yarında galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz . " dedi.

Müsabakanın rövanşı yarın 16:00’da Ardeşen MYO Spor Salonu’nda oynanacak.

Haber

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme