Arjantin , Barcelona Derken Sıra Nilüfer’de

Profesyonel Fiziksel Eğitim Uzmanı (Kondisyoner) Pablo Griboff, Hentbolhaber.Net ‘in özel konuğu oldu. Arjantin’den başlayan Barcelona ile kesişen yolları ve Nilüfer Belediyespor’daki hedeflerine kadar hepsini sohbetimizde konuştuk.

Geçen haftalarda Hentbolhaber.Net web sayfamızda da yayınlanan haberde "Arjantin’li Kondisyoner Bursa Nilüfer’de"  diyerek Bursa Nilüfer Belediyespor ile Pablo Griboff arasında ki anlaşmayı duyurmuştuk.  Hentbolhaber.Net ekibi olarak Pablo Griboff ile yapmış olduğumuz sohbette;  kendisini tanıtmasını  , Neden Bursa Nilüfer Belediyespor’da olduğunu , Barcelona ile yollarının nasıl kesiştiğini ve hedeflerini sorduk.

Haber

İlk Olarak Pablo Griboff Kim dir?

P.G: Profesyonel Fiziksel Eğitim uzmanıyım. Arjantin’ de Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi aldım. Aynı üniversitede antrenman bilgisi üzerine yüksek lisans yaptım. Arjantin’de basketbol takımlarında, Cordoba Rugby Takımında çalıştım. Ayrıca Arjantin Milli takımında oynayan profesyonel sporcuların bireysel antrenörlüğünü yaptım. Eşimle tanışıp Avrupa da yaşamaya başladıktan sonra, eşimin oynamış olduğu takımların kondisyonerliğini üstlendim.


Neden Türkiye? Neden Bursa Nilüfer Belediyespor?

P.G: Eşimin eski takımı  Beşiktaş’tan dolayı Türkiye’de çok bulundum. Türkiye’yi çok seviyorum. Şimdi Eşim Bursa Nilüfer Belediyespor’da. Ayrıca Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü Hentbol ve Voleybol takımlarının başarısına katkı sağlamak Amacım. Bu iki çok profesyonel takımla güzel , başarılı bir tecrübe olacak benim için.

Haber

İsmin Barcelona ile Bazı Noktalarda Kesişmiş, Nedir Barcelona’nın Senin Hayatında ki Yeri?

P.G: F.C. Barselona Futbol takımında uygulamalı şekilde doktora dersleri aldım. Bu süreçte Avrupanın en iyi kondisyoner antrenörlerinden biri olan Barcelona kondisyoneri (şu an Juventus futbol takımda çalışmakta) Julio Tous Francısko SEURULO’dan birçok şey öğrendim ve uygulama fırsatı buldum.

Haber


Pablo, Kariyerin İle İlgili Düşüncelerin Nedir?

P.G: İyi soru! Yaptığım iş çok seviyorum.En büyük hayalim Olimpiyat Oyunlarında yer almak. Bu sene Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübüne en iyi derecede katkıda bulunmak ve muhteşem bir sezon yaşamak istiyorum.

Haber

Hentbolhaber.Net ekibi olarak Pablo Griboff’a hoş sohbetinden dolayı teşekkür eder, Bursa Nilüfer Belediyespor’da başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme