Armada Praxis Yalıkavakspor'da Yönetim Değerlendirmelerde Bulundu

EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor, EHF Avrupa Kupası 3.Tur ilk maçında SSV Brixen Südtirol karşısına çıkıyor. Hentbol ve sporseverler şimdiden bu önemli maçın sonucunu merak ediyor. Yalıkavakspor yönetimi bu önemli maç öncesi ne dedi? Detaylar haberimizde.

EHF Kadınlar Avrupa Kupası 3'üncü Tur ilk maçında Armada Praxis Yalıkavakspor, İtalya'nın SSV Brixen Südtirol takımıyla deplasmanda 11 Kasım Cumartesi günü karşılaşacak.

Takımımıza Güveniyoruz

Armada Praxis Yalıkavakspor'da Başkan Mehmet Esen, İtalyan ekibinin kuvettli bir takım olduğunu, Bodrum'da oynanacak olan rövanş maçı öncesi avantajlı skoru elde etmek istediklerini dile getirdi.

"Bodrum'u, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Rakibimiz İtalya'da lider olsa da biz oyuncu kadromuza, teknik ekibimize güveniyoruz. Biz avantajlı skorlar Bodrum'a döneceğiz" dedi.

Armada Praxis Yalıkavakspor'da Asbaşkan Selim Yıldız ise İtalya'dan gururla döneceklerini dile getirdi. Yıldız, "Takımımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.

 

Bakmadan Geçme