“Artık Dünya Şampiyonasına Gitme Vakti”

Hentbol A Milli Takımımızın değerli oyuncusu Yeliz Yılmaz, Danimarka maçı ile ilgili olarak kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hazırlık sürecinin yoğun geçtiğini belirten Yeliz Yılmaz, "Anadolu Üniversitesinde bir takım testlerden geçtik, tabi bu aşamada bayağı bir keyifli anlarımızda oldu. Teknik ekip, hocalarımız  bu testlere göre kişisel olarak antreman programlarını hazırladılar. Çünkü yoğun bir süreç var önümüzde , bu duruma en iyi şekilde hazırlıklı olmalıyız."dedi.

HaberLig bitiminde hemen kamp girmelerinin kendilerinde olumsuz etki bırakıp bırakmadığını yönelik olarak ise; "Açıkçası bütün programı önceden biliyorduk. Doğal olarak hemen kampa girmek demotivasyon ve bıkkınlık yaratabiliyor, ancak planlı olmak ,önceden bilmek bizim için sıkıntı olmadı."dedi.

Danimarka Antrenörü Jan Pytlick ‘in "Favori olduklarına yönelik açıklamaları" karşısında ise Yılmaz, "Danimarka takımının güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Daha önce oynadık, takımı tanıyoruz artık. 2008 yılında  play-off maçlarında Türkiye’de bir sayıyla kazanıp, dışarıda da iki sayıyla kaybettik. Bizde iyi  bir takımız  ve maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. " diyerek cevap verdi.

Ayrıca Milli Takımımızın küçümsenmemesi gerektiğine de değinen Yılmaz, "16. Akdeniz Oyunları’nda Bayan Hentbol Milli Takımı olarak, final maçında Fransa ile oynadığımız mücadelenin normal süresi berabere bitti. Uzatmada yediğimiz son dakika golüyle yenildik ki ,Fransa Bayan Hentbol Takımı Dünyanın önde gelen takımlarından biri." diyerek Bayan Milli Takımımızın inançlı olduğunu vurguladı.

Son olarak şeytanın bacağını kıracaklarını belirten Yılmaz , "Artık Dünya Şampiyonasına gitme vakti geldi" dedi.

Bakmadan Geçme